Actualiteit

Jeep Grand Cherokee S: black on black

Dit is de Jeep Grand Cherokee S, met een stoerdere look die doorgaans erg in de smaak valt bij de topklasse SUV's. En deze houdt nogal van… zwart! 

Belga | Gepubliceerd op 30 jan. 2018 | Leestijd: 2 min

De SUV-markt blijft evolueren en zich verder ontwikkelen. De klanten willen dit type wagen tegenwoordig in alle formaten en ze wensen ook sportieve varianten, zowel wat de prestaties als de look betreft. Tussen de merken heerst dan ook een scherpe commerciële strijd, waarin ook Jeep zich mengt met de Grand Cherokee S. Deze sportieve variant moet het model, dat intussen al een goede 7 jaar op de markt is, een verjongingskuur opleveren.

Advertentie – lees hieronder verder

De designers kozen hier voor de bekende eenvoudige, maar doeltreffende oplossingen: een volledige zwarte koetswerklak, grote 20″ velgen (eveneens zwart gelakt) en een lederen interieurbekleding. De Jeep Grand Cherokee S heeft verder recht op een recent multimediasysteem met UConnect en een 8,4'' aanraakscherm, en is compatibel met Apple Car Play. Voor extra comfort zorgen de verwarmde en geventileerde stoelen en het panoramische dak. Jeep deelde de prijs van de Grand Cherokee S nog niet mee, maar noteer alvast dat het basismodel 54.600 euro kost.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon