Actualiteit

Alfa Romeo Giulia en Stelvio Nring: Collector's items

De Alfa Romeo Stelvio en Giulia Nring, die in maart op het Salon van Genève werden voorgesteld, geven nu al hun details vrij. Maar opgelet, het aanbod is beperkt!

Alain De Jong Alain De Jong | Gepubliceerd op 19 jun. 2018 | Leestijd: 2 min

Slechts 108 exemplaren van elk van de twee modellen worden te koop aangeboden. Dat cijfer werd niet toevallig gekozen: het stemt overeen met de leeftijd van het merk Alfa Romeo. Dat is slechts één verwijzing naar de merkgeschiedenis van deze beperkte reeks, die zijn naam ontleent aan het befaamde Duitse circuit, waar de constructeur tal van zeges behaalde. De laatste dateert van 1993 met een 155 Ti in de DTM. Noteer meteen ook dat de Stelvio een recordtijd met een SUV neerzette op de gevreesde Nordschleife : 7 minuten en 51,7 seconden.

Naast de iriserende grijze tint onderscheiden de Giulia en Stelvio Nring zich eveneens door kleine attenties voor de toekomstige eigenaars. Zo wordt elk exemplaar geleverd met zijn schaalmodel op 1/18, een paar Sparco-handschoenen, Quadrifoglio machetknoppen en schoenen van Car Shoe.

Advertentie – lees hieronder verder

Deze reeks richt op de fans en verzamelaars van het merk, en daarom zal elke wagen van een certificaat van FCA Heritage voorzien worden waardoor hij onmiddellijk een ‘collectors items’ wordt.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon