Actualiteit

Audi A4 krijgt facelift

De voorverkoop van de Audi A4 modeljaar 2019 start binnenkort. De aanpassingen blijven beperkt tot enkele esthetische ingrepen en extra uitrusting.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 28 jun. 2018 | Leestijd: 2 min

De nieuwe Audi A4 maakt het verschil met een scherpere snuit vanaf het Design- en het Sport afwerkingsniveau. In combinatie met het S line koetswerkpack komen er twee trapeziumvormige uitlaatsierstukken die de ronde exemplaren vervangen. Ook het gamma velgen (van 16 tot 19 duim) wordt vernieuwd.

Er komt eveneens een S line competition pack. Dat omvat tal van nieuwigheden zoals een RS-achterspoiler voor de A4 Avant en een nieuwe “Blue Turbo”-kleur. Net zoals het bijkomende logo op de C-stijl van de BMW X2, heeft de A4 recht op een extra (Audi-)logo onderaan de flanken van de achterste zijdeuren.

Advertentie – lees hieronder verder

Binnenin zorgt het S line competition pack voor carbon inzetstukken, een multifunctioneel stuur met drie spaken en zwarte sportstoelen die gedeeltelijk met leer worden bekleed. Klanten kunnen eveneens voor sport S-stoelen kiezen in Magma-rood of in een andere kleur.

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon