Actualiteit

Audi A4 krijgt facelift

Geschreven door Gert Verhoeven | 28/06/2018

De voorverkoop van de Audi A4 modeljaar 2019 start binnenkort. De aanpassingen blijven beperkt tot enkele esthetische ingrepen en extra uitrusting.

De nieuwe Audi A4 maakt het verschil met een scherpere snuit vanaf het Design- en het Sport afwerkingsniveau. In combinatie met het S line koetswerkpack komen er twee trapeziumvormige uitlaatsierstukken die de ronde exemplaren vervangen. Ook het gamma velgen (van 16 tot 19 duim) wordt vernieuwd.

Er komt eveneens een S line competition pack. Dat omvat tal van nieuwigheden zoals een RS-achterspoiler voor de A4 Avant en een nieuwe “Blue Turbo”-kleur. Net zoals het bijkomende logo op de C-stijl van de BMW X2, heeft de A4 recht op een extra (Audi-)logo onderaan de flanken van de achterste zijdeuren.

Binnenin zorgt het S line competition pack voor carbon inzetstukken, een multifunctioneel stuur met drie spaken en zwarte sportstoelen die gedeeltelijk met leer worden bekleed. Klanten kunnen eveneens voor sport S-stoelen kiezen in Magma-rood of in een andere kleur.

Trefwoorden

Lees ook