Actualiteit

Mazda stelt auto’s gratis ter beschikking van zorgverleners

Dockx Rental en Mazda Belux willen zorgpersoneel in deze tijden van corona een handje helpen, meer bepaald bij transportproblemen naar het werk…

Geschreven door Belga | 17/04/2020

Zo’n 15 poolwagens worden gratis aangeboden om het personeel uit de zorgsector logistieke ondersteuning te bieden. De wagens (Mazda 3 en CX-30) werden geleverd aan Dockx Rental, waar ze geboekt en afgehaald kunnen worden. Dit kan door contact op te nemen met Mattias Kuypers op het e-mailadres sales@dockx-rental.be.

Meer informatie vind je ook op de website www.zorgauto.be, waar je kan doorklikken op het logo van Dockx Rental of Mazda Motor Belux.

Advertentie

Ondertussen werd de eerste Mazda CX-30 opgepikt door Julie, 4de jaar stagiaire verpleegkundige in een psychiatrische instelling voor kinderen: “Omdat ik afhankelijk ben van het openbaar vervoer, ben ik heel erg blij dat Mazda mij een duwtje in de rug geeft in deze ongeziene periode.” Overigens zal Julie de CX-30 delen met haar moeder Marijke, die ook als verpleegkundige werkt in een woonzorgcentrum. De appel valt niet ver van de boom.

Deel dit artikel

Lees meer over

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook