Actualiteit

Nieuwe Subaru Forester op komst

Vooral bij Japanse constructeurs wint het Amerikaanse autosalon van New York aan belang. Na Toyota is het de beurt aan Subaru om een teaser van een nieuw SUV-model (de Forester) te tonen.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 16 mrt. 2018 | Leestijd: 2 min

De verantwoordelijken van het merk zijn eerder karig (of bescheiden…) met informatie, want op het beeld is enkel het rechter achterlicht te zien. Het heeft de vorm van een boemerang en het oogt in elk geval creatiever dan voorheen. Enkele maanden geleden kregen we al foto’s in handen van een gecamoufleerde versie. Daarop lijkt de vormtaal van de vijfde generatie Forester nauw aan te sluiten bij de recente Impreza.

Deze grote SUV van het merk met de sterretjes zal gebruik maken van een nieuw global platform dat stijver en lichter is, maar bovenal trouw blijft aan de technologie met de (tweeliter) viercilinder boxermotor.

Advertentie – lees hieronder verder

Het ziet er ook naar uit dat Subaru voorgoed zal afscheid nemen van de klassieke manuele versnellingsbak. Op die manier kan het merk het groeiend aantal rijhulpmiddelen makkelijker integreren.

Het autosalon van New York vindt plaats van 30 maart tot 8 april.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon