Actualiteit

Wordt de elektrische Hyundai Kona een succes?

Hyundai is klaar om een elektrisch aangedreven versie van zijn compacte SUV, de Kona, te lanceren. Hij zou een elektrisch autonomie van 470 km hebben en hij combineert de twee belangrijkste autotrends, want het is een SUV én hij is elektrisch. Hij zal de show stelen op het autosalon van Genève.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 9 feb. 2018 | Leestijd: 1 min

De nieuwe Hyundai Kona electric zal beschikbaar zijn met twee verschillende motorisaties, waarvan eentje de krachtigste op de markt zal worden, aldus Hyundai. Deze laatste biedt bovendien een autonomie van 470 km, gemeten volgens de meer realistische WLTP-norm. Dat was overigens één van de objectieven die Hyundai wilde halen.

Deze elektrische Kona, waarvan momenteel enkel een teaser wordt getoond, zou erg leuk zijn om te rijden en bovendien worden uitgerust met tal van connectiviteitsmogelijkheden, naast een breed gamma veiligheidsuitrusting en rijhulpmiddelen. Hij zal worden voorgesteld op het autosalon van Genève, maar tal van details zullen al op 27 februari worden onthuld. We hopen op dat ogenblik ook al de prijs te vernemen.

Advertentie – lees hieronder verder

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon