Actualiteit

Zoek een naam voor de volgende Seat

Seat start een project waarbij het merk op uw hulp rekent om een naam te bedenken voor zijn toekomstige SUV met 7 zitplaatsen die volgend jaar op de markt zal komen. Deelnemers moeten enkele regels in acht nemen en iedereen kan zijn voorstellen online posten.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 6 jun. 2017 | Leestijd: 2 min

Na de lancering van de Ateca en de Arona, die er binnen enkele maanden aankomt, werkt Seat nu al aan de marktintroductie van een nieuwe zevenzitter SUV die nog geen naam heeft. Tot 22 juni kan iedereen zijn naam-voorstel doen op de daarvoor ontwikkelde website : seat.com/seekingname.

Er zijn echter enkele voorwaarden waaraan de naam moet voldoen. De benaming moet op een Spaanse plaatsnaam slaan zodat hij in de traditie past die ook voor de rest van het gamma wordt gebruikt. De naam moet ook aansluiten bij de waarden van het merk en de karakteristieken van het model. Tot slot moet de benaming ook makkelijk uitspreekbaar zijn in alle talen.

Advertentie – lees hieronder verder

Tot nu toe werden er 13 Seat-modellen genoemd naar Spaanse steden. De naam van deze derde Seat-SUV zal op 15 oktober worden bekend gemakt.

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon