Autosport

Ulysse De Pauw wordt RACB-piloot (+VIDEO)

Ulysse De Pauw, de jonge Auto Trends-piloot, werd geselecteerd om het nationale RACB-team te vervoegen. Zo stapt hij in de voetsporen van Stoffel Vandoorne en vanaf volgend jaar zal hij aantreden in het Franse F4 kampioenschap.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 1 dec. 2017 | Leestijd: 2 min

Deze jonge coureur, die al een tijdje door Auto Trends werd gesteund, deed het uitstekend in de finale van het éénzitter stuurwiel van het RACB National Team, dat plaatsvond op het Bugatti circuit in Le Mans. Aan het stuur van de F4 van de Auto Sport Academy werden de zes finalisten geconfronteerd met erg uiteenlopende rijomstandigheden. 

“De jonge piloten bleven zeer koelbloedig bij de wisselende omstandigheden”, weet Marc Duez, coach van het RACB National Team. Bas Leinders, de aanvoerder van het RNT, had vooral oog voor het niveau : “Dit jaar lag het niveau bijzonder hoog en ondanks de uitdagingen bleef de sfeer tussen de verschillende deelnemers opperbest”.

Advertentie – lees hieronder verder

Ulysse De Pauw is amper 16 en was erg onder de indruk door het nieuws : “Wat mij overkomt, is uitzonderlijk. Ik zal al mijn energie steken in de voorbereiding van seizoen 2018 zodat ik de kleuren van het RACB National Team zo goed mogelijk kan verdedigen. Nu is het aan mij om te bewijzen dat ik het vertrouwen van de jury verdien”.

Het ganse Gocar.be en Auto Trends team wenst hem veel succes.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon