Car Festival

De auto van morgen is voor vandaag. Nieuwe Volvo C40 Recharge. 100% elektrisch.

Volvo kiest resoluut voor duurzaamheid. Niet enkel met woorden maar ook en vooral met daden. Tegen 2030 willen we enkel nog 100% elektrische wagens produceren en verkopen. En tegen 2040 willen we een volledig klimaatneutraal bedrijf zijn.

Volvo | Gepubliceerd op 25/04/2022 | Leestijd: 2 min

De nieuwe C40 is de allereerste Volvo die enkel in een 100% elektrische uitvoering beschikbaar is. Hij valt op met zijn gedurfde design – helemaal Volvo en toch verschillend van de andere modellen uit het gamma – en is zowel elektrisch als compromisloos.

Volvo C40 Recharge

Advertentie – lees hieronder verder

Met een vermogen van 231 pk hoeft u alvast niet te kiezen tussen prestaties en duurzaamheid. En uw veiligheid is gegarandeerd, dankzij vele rijhulptechnologieën zoals Cross Traffic Alert en een 360° camera.

Google geïntegreerd, uw gedroomde partner onderweg

Ook op het vlak van connectiviteit onderscheidt de Volvo C40 Recharge zich. Met Google reeds geïntegreerd blijft u op elk moment verbonden met de buitenwereld, handenvrij bovendien. Spreek met Google voor navigatie-instructies, entertainment en communicatie met uw naasten zonder uw handen van het stuur of uw ogen van de weg te halen.

Het moderne, vooruitstrevende karakter merkt u ook aan de ledervrije zetels die even elegant als comfortabel zijn, in een interieur dat perfect geventileerd wordt door een geavanceerde luchtzuiveraar.

Volvo C40

Met een rijbereik tot 444 km gaat u steeds in alle gemoedsrust de weg op en de wagen kan in slechts 21 minuten voor 80% opgeladen worden via snelladers.

Last but not least wordt de Volvo C40 in België geproduceerd en is hij 100% fiscaal aftrekbaar voor professionals. Als particulier betaalt u in Vlaanderen 0 euro inverkeersstelling (BIV) en eveneens 0 euro verkeersbelasting, in Brussel en Wallonië ook maar het absolute mimimumtarief (61,5 euro BIV en 85,27 euro jaarlijkse rijtaks). Bovendien is deze elektrische auto nu al beschikbaar bij Volvo-verdelers en snel leverbaar.

Wenst u een gratis en vrijblijvende prijsofferte? Vul dan dit formulier in:

Een offerte aanvragen

Vul uw beleefdheid in
Vul uw naam in
Vul uw voornaam in
Vul uw e-mailadres in
Gelieve enkel cijfers in te geven voor uw telefoonnummer
geen resultaten gevonden
Kies een dealer

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA. Het Privacy beleid en de gebruiksvoorwaarden van Google worden toegepast.

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 30.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie