Car Festival

Deze kaskrakers zijn op alle vlakken beter geworden

Nissan een pionier noemen, is alles behalve overdreven. Het Japanse automerk populariseerde jaren geleden de betaalbare elektrische auto met de LEAF en wekte met de Qashqai en de Juke niet één maar twee SUV-segmenten tot leven. Hoe zijn deze modellen geëvolueerd? En hoeveel korting kan je versieren tijdens deze periode van saloncondities?

Gocar.be | Gepubliceerd op 25/01/2022 | Leestijd: 1 min

Nissan Juke

Nissan Juke 2022

De eigenwijze Nissan Juke werd in een mum van tijd een te duchten speler in autoland. Deze compacte cross-over coupé is inmiddels aan zijn tweede generatie toe en werd volwassener maar daarom niet minder speels. Bovendien is hij zuiniger dan ooit, zeer modern, ruim personaliseerbaar en nog altijd erg veelzijdig én betaalbaar.

Advertentie – lees hieronder verder

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai 2021 versies versions

In de interne keuken wordt de Nissan Qashqai “cash cow” genoemd omwille van zijn gigantische verkoopcijfers. Ook deze SUV is aan zijn tweede carrière bezig en kreeg een transformatie om “u” tegen te zeggen, die hem zowel op visueel en technisch gebied als op het vlak van afwerking naar een hoger niveau heeft getild, met een grotere koffer op de koop toe.

Tot onze favorieten behoren de mildhybride Qashqai en de Qashqai e-Power, voorzien van een 100% elektrische aandrijving én van een kleine benzinemotor die als generator fungeert. Dit geeft hem de voordelen van een elektrische auto, zonder de nadelen.

Nissan LEAF

LEAF10 Special Version

Toch liever 100% elektrisch en tegelijk budgetvriendelijk? Dan moet de nieuwe Nissan LEAF helemaal bovenaan op je verlanglijst staan. Deze ook weer zeer moden gelijnde en ruime familiewagen rijdt verder dan ooit op een volle batterij, is 100% aftrekbaar en je moet er geen BIV of wegenbelasting voor betalen. De LEAF doet zijn bestuurder afvragen waarom er überhaubt nog wagens met een verbrandingsmotor rondrijden… Je zal zien: één testrit volstaat om je helemaal te overtuigen.

Ontdek hieronder de allergrootste promoties tijdens deze periode van het Autosalon of boek een gratis en geheel vrijblijvende proefrit bij je dichtsbijzijndste Nissan-dealer.

Ontdek de aanbiedingen

Boek een testrit

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 30.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie