Car Festival

Een Jaguar SUV kopen: plug-in hybride of 100% elektrisch?

Jaguar heeft altijd tot de verbeelding gesproken. Dat doet het Britse automerk anno 2022 nog steeds, met een rijk gamma aan modellen die zowel krachtig als zuinig zijn. Geïnteresseerd in een Jaguar SUV? Dan vind je wat je zoekt in de I-Pace (elektrisch), de E-Pace of de F-Pace (beide beschikbaar als plug-in hybride), waarop tijdens deze periode van het Autosalon serieuze kortingen gelden. De laagste prijzen gegarandeerd!

Joris Bosseloo Joris Bosseloo | Gepubliceerd op 21/01/2022 | Leestijd: 1 min

Jaguar E-Pace

Jaguar E-Pace Dynamic 2022

De Jaguar E-Pace is de ideale SUV voor wie een zeer wendbare en dynamische wagen met een hoge zitpositie zoekt, die zeer gemakkelijk te parkeren is. Het gaat – zoals elke Jaguar – om een oogverblindend model, al ligt zijn prijs lager dan de meeste mensen denken.

Advertentie – lees hieronder verder

De E-Pace is zeer zuinig als PHEV, de plug-in hybride versie met een zeer lage CO2-uitstoot, die tot 99% fiscaal aftrekbaar is en over een bovengemiddeld elektrisch rijbereik beschikt.

Jaguar F-Pace

Jaguar F-Pace 2022

De Jaguar F-Pace is de grote broer van de E-Pace. Deze zeer praktische SUV ademt stijl en luxe uit, beschikt over een hypermoderne uitrusting, is performant, pakt uit met designeigenschappen van de topklasse XJ én heeft een extra laag verbruik als plug-in hybride. Ook deze cross-over profiteert als PHEV van een uiterst voordelige fiscaliteit (tot 97%), gekoppeld aan een stevige elektrische actieradius.

Jaguar I-Pace

Jaguar I-Pace EV400 2022

De I-Pace kennen we als het 100% elektrische model van Jaguar. Extreem stijlvol en zeer modern gelijnd, is dit een echte hoofdendraaier zonder excentriek te zijn. Dat hij ook bijzonder goed rijdt en efficiënt is, staat als een paal boven water: na zijn introductie werd hij tot ‘Europees Auto van het Jaar’ gekroond en sindsdien heeft Jaguar hem al eens vernieuwd, met als gevolg dat hij zich nóg sneller laat opladen en hij iedereen met zijn autonomie verbaast.

Hadden we al gezegd dat je voor de I-Pace helemaal geen belasting op inverkeersstelling (BIV) of jaarlijkse rijtaks betaalt, alsook dat hij 100% aftrekbaar is?

Dus…

Klaar om (één van) deze Jaguar-modellen te ontdekken? Wacht dan niet langer, want momenteel lopen de saloncondities en die zijn absoluut niet te missen. De grootste promoties krijg je via de onderstaande knop, en je kan er ook voor kiezen om gratis en geheel vrijblijvend een Jaguar te testen bij de Jaguar-dealer in je buurt.

Ontdek de aanbiedingen

Boek een testrit

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 30.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie