Car Festival

Hier vind je een Nissan Juke aan de laagste prijs

Er was geen Autosalon dit jaar, maar er waren wel saloncondities. Zo ook bij Nissan, die stevige kortingen bood op onder andere de Juke. Of moeten we ‘biedt’ zeggen, want wie dit artikel leest, kan nog steeds een Juke aan de laagste prijzen kopen.

Joris Bosseloo Joris Bosseloo | Gepubliceerd op 24/02/2022 | Leestijd: 1 min

De Nissan Juke hoeft geen introductie. Deze spectaculair ogende cross-over zorgde aanvankelijk voor redelijk wat controverse vanwege zijn gedurfde design, al werd het model heel snel een vertrouwd gezicht in het straatbeeld.

Na een zeer geslaagde eerste generatie, die de motorsportafdeling NISMO tot leven wekte in Europa en die zich in zijn ‘R’ versie zelfs met het (ingekorte) onderstel en de motor van de machtige GT-R liet uitrusten, is de tweede generatie intussen een feit.

Advertentie – lees hieronder verder

Juke

Voor de Juke II haalde Nissan nog meer uit de kast. De compacte SUV oogt volwassener dan zijn voorganger en is beter op alle vlakken. Hypermodern ook, want hij is geconnecteerd en voorzien van de nieuwste snufjes. Compatibel met je smartphone? Absoluut. Wifi aan boord? Check! En bovendien ligt het verbruik van een Juke laag (en wordt er dus weinig CO2 uitgestoten) en bijzonder veilig dankzij een arsenaal aan rijhulpmiddelen.

Lage prijzen

Via de samenwerking met het Car Festival van Gocar biedt Nissan de Juke tegen de laagste prijs aan. Het enige wat je moet doen om een (vrijblijvende!) offerte met korting te krijgen, is het onderstaande formulier invullen. Het kost je helemaal niets, dus niet twijfelen…

Een offerte aanvragen

Vul uw beleefdheid in
Vul uw naam in
Vul uw voornaam in
Vul uw e-mailadres in
Gelieve enkel cijfers in te geven voor uw telefoonnummer
geen resultaten gevonden
Kies een dealer

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA. Het Privacy beleid en de gebruiksvoorwaarden van Google worden toegepast.

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 30.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie