Car Festival

Hoe het herboren MG de markt wil veroveren

Het Britse merk MG is helemaal terug van weggeweest. Deze fabrikant met een zeer rijk verleden zet volop in op de toekomst met milieuvriendelijk, veilig en betrouwbaar gamma. Hierbij een overzicht van de nieuwe modellen, die allemaal met 7 jaar garantie worden verkocht, en hun promoties in België.

Gocar.be | Gepubliceerd op 14 jan. 2022 | Leestijd: 2 min

Alle moderne MG-modellen zijn geëlectrificeerd: wie een nieuwe MG wil kopen, kan kiezen uit 100% elektrische of plug-in hybride auto’s. In dit artikel zetten we de drie SUV’s in de verf en verwijzen we je door naar de beste saloncondities tijdens deze periode vol kortingen van het Autosalon.

MG ZS EV

MG ZS EV

Advertentie – lees hieronder verder

De ZS EV is een puur elektrische, 140 pk sterke cross-over SUV met tot 440 kilometer autonomie, gemeten volgens de recentste WLTP-normen. Dit is de goedkoopste MG uit het aanbod. Hij is ook erg veilig, met 5 sterren van Euro NCAP.

MG EHS

MG EHS Plug-In-Hybrid

De MG EHS is een plug-in hybride die een benzinemotor met een elektromotor combineert. Deze SUV produceert 258 pk en stoot gemiddeld amper 43 g/km CO2 uit. Net zoals de ZS EV kreeg dit model 5 sterren van het Europese crashtestinstituut.

MG Marvel R

MG Marvel R

De Marvel R is het nieuwe MG-vlaggenschip, voorzien van 3 elektrische motoren die samen 302 pk en 665 Nm koppel leveren. Deze krachtontplooiing maakt een bliksemsnelle sprinttijd (0-100 km/u) van 4,9 seconden mogelijk. Zijn rijbereik is ongeveer gelijk aan dat van de MG ZS EV.

Ontdek de aanbiedingen

Boek een testrit

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon
Back top icon