Car Festival

MG EHS: aangename verrassing

De MG EHS beschikt over een uitstekende plug-inhybride aandrijving. Het is een goed uitgeruste SUV die comfort combineert met rijplezier, en dat alles voor een redelijke prijs. (publireportage)

De redactie | Gepubliceerd op 26 apr. 2023 | Leestijd: 3 min

Sinds zijn triomfantelijke terugkeer op het Europese autotoneel, stapelt MG de successen op en verovert het steeds meer segmenten. De EHS is een van de nieuwste modellen, gericht op veeleisende klanten.

Onderhuids heeft deze gezins-SUV een 1.5 turbobenzinemotor (162 pk) en een elektrische aandrijflijn (122 pk). Samen leveren ze 258 pk en 370 Nm koppel. Dankzij de batterij van 16,6 kWh kan de auto tot 52 km puur elektrisch rijden (WLTP).

Advertentie – lees hieronder verder

MH EHS

Weg met vooroordelen

Terwijl de instapversie Comfort al beschikt over een infotainmentsysteem, een digitaal dashboard met scherm van 12,3 duim en airconditioning met twee zones, heeft het Luxury-model (40.385 euro) lederen sportzetels, een panoramisch schuifdak, sfeerverlichting en een 360 graden-camerasysteem.

MG EHS interieur

Een aangename verrassing is het zeer hoge afwerkingsniveau in het interieur van de EHS, met plaats voor vijf personen in alle comfort. Met een inhoud van 448 liter is ook de kofferruimte interessant voor een 4,57 m lange wagen.

MG EHS coffre

Veelbelovende kennismaking

De lijst met rijhulpsystemen loont de moeite, met onder meer adaptieve cruise control, een automatische noodrem, dodehoekdetectie en rijstrookassistentie.

MG EHS habitacle

Tijdens het rijden maken het zachte comfort van de zetels en de uitstekende geluidsisolatie van het interieur de MG tot een ontspannen ruimte, zowel in elektrische modus als met de verbrandingsmotor.

MG EHS interieur

De tientrapsautomaat schakelt zeer soepel en de acceleratie verloopt zeer geleidelijk. De vering is al even soepel, filtert alle oneffenheden van de weg en beperkt tegelijk de koetswerkbewegingen.

MG hield duidelijk rekening met de passagiers van de EHS. De auto presteert ook vlot en gaat van 0 tot 100 km/u in 6,9 seconden. In het dagelijks leven blijkt ook het brandstofverbruik interessant, want je kunt rond de 3 l/100 km verbruiken.

MG EHS arriere

Met zoveel voordelen is de MG EHS een kijkje waard, zeker als je rekening houdt met zijn heel competitieve verhouding prijs-prestaties. En als klap op de vuurpijl biedt het merk zeven jaar of 150.000 km garantie.

Een offerte aanvragen

Vul uw beleefdheid in
Vul uw naam in
Vul uw voornaam in
Vul uw e-mailadres in
Gelieve enkel cijfers in te geven voor uw telefoonnummer
geen resultaten gevonden
Kies een dealer

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA. Het Privacy beleid en de gebruiksvoorwaarden van Google worden toegepast.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon