Car Festival

Suzuki S-Cross: verrassend zuinig én voorlopig extra goedkoop

Wie beweert dat een robuuste, ruime en klassevolle SUV per defenitie duur is en veel verbruikt, heeft het mis. Met de nieuwe S-Cross bewijst Suzuki namelijk het tegendeel. (publireportage)

de redactie | Gepubliceerd op 5 jan. 2023 | Leestijd: 3 min

De nieuwe Suzuki S-Cross heeft er nog nooit zo stoer en gedurfd uitgezien, met bakken persoonlijkheid bovendien. Zoals elk model van het Japanse merk is hij extreem betrouwbaar, maar ook veilig en hypermodern en uitgerust met de laatste nieuwe snufjes.

Kortom, de S-Cross bezit alle kwaliteiten van een fantastische gezinswagen, al gedraagt hij zich in de positieve zin als een stadsauto, met name wat zijn vinnigheid en verbruik betreft. Het geheim zit ‘m in zijn geringe gewicht (nog geen 1,2 ton voor de 2WD!) in combinatie met het 48 Volt mild-hybride systeem, dat wonderen verricht. Zo is een gemiddelde van 5,3l/100 km absoluut haalbaar, een bijzonder straffe prestatie voor een SUV die comfortabel plaats biedt aan vijf volwassenen.

Advertentie – lees hieronder verder

Suzuki S-Cross

Dat de S-Cross een kleine dorst heeft, wil trouwens niet zeggen dat hij kracht tekortschiet. In tegendeel zelfs, want de Boosterjet 1.4 turbomotor levert 129 pk en de elektromotor 13,6 pk. Het hybride systeem recupereert energie tijdens het vertragen en remmen, om die op te slaan in een kleine batterij en ze vervolgens te gebruiken ter ondersteuning van de verbrandingsmotor. En dat allemaal zonder te moeten opladen via een stopcontact.

Een regelrecht koopje

De nieuwe S-Cross is een auto voor slimmeriken die kwaliteit vooropstellen en wordt absoluut ondergewaardeerd. Dat verklaart ook zijn lage prijs, die tijdelijk zelfs nóg lager is dan gewoonlijk dankzij de actie op het Car Festival van Gocar. Benieuwd? Vul dan als de bliksem het onderstaande formuliertje in en ontvang gratis en geheel vrijblijvend de interessantste offerte. Wees er snel bij!

Een offerte aanvragen

Vul uw beleefdheid in
Vul uw naam in
Vul uw voornaam in
Vul uw e-mailadres in
Gelieve enkel cijfers in te geven voor uw telefoonnummer
geen resultaten gevonden

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA. Het Privacy beleid en de gebruiksvoorwaarden van Google worden toegepast.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon
Back top icon