Oldtimers

Mazda gaat weer onderdelen voor de eerste generatie MX-5 produceren

Avis aux amoureux du petit roadster de Mazda: la marque relance la production, au Japon, de pièces pour la MX-5 de toute première génération. Plus besoin de perdre son temps et/ou prendre de risques avec des éléments d’occasion.

Geschreven door Belga | 26/10/2020

De MX-5 blijft de leukste Mazda ter wereld en mag gerust een icoon worden genoemd, zeker als we het over de eerste generatie (NA) hebben. Omdat er nog veel liefhebbers een exemplaar bezitten, heeft het merk besloten om een assortiment van 156 onderdelen opnieuw te produceren en te verdelen via officiële concessies.

Alle onderdelen zullen in Japan worden vervaardigd met behulp van moderne methoden en materialen van de hoogste kwaliteit, met behoud van het uiterlijk en het gevoel van de originele stukken.

Advertentie

Het nieuwe assortiment bevat onderdelen waar liefhebbers vaak naar op zoek zijn. Enkei Wheels zal aluminium velgen produceren die perfect passen bij het originele ontwerp, maar die lichter en sterker zijn.

En dan hebben we het nog niet eens over een lange lijst met reserveonderdelen voor interieurbekleding, mechanische onderdelen en kleine bouten en sluitringen gehad.

Deel dit artikel

Lees meer over

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook