Dream Cars

Aston Martin One-77 Q-Series te koop

Er word een bijzonder exclusief exemplaar van de Aston Martin One-77 verkocht. Het is niet zomaar een model want het gaat om een exemplaar uit de zeldzame Q-Series waarvan  slechts zeven modellen werden gebouwd.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 27 jun. 2017 | Leestijd: 2 min

Er wordt veel gesproken over de toekomstige Aston Martin Valkyrie, de hypercar die samen met Red Bull wordt gebouwd en één van de volgende jaren op de markt zal komen. In die zin kunnen we niet voorbij gaan aan het recente verleden van de Britse constructeur en aan deze bijzonder snelle One-77. Dankzij de gigantische V12-motor van 700 pk spurt deze laatste in amper 37 seconden van 0 tot 100 km/u en haalt hij een topsnelheid van 354 km/u.

Deze bijzonder exclusieve One-77 Q-Series is zilverkleurig en beschikt over een interieur met rode elementen. Omdat hij amper 992 km op de teller heeft, is hij quasi nieuw.

Advertentie – lees hieronder verder

Omwille van de uitzonderlijke staat en de zeldzaamheid van dit model zal dit exemplaar dat in Dubai wordt verkocht, hoge toppen scheren. Enkele jaren geleden werd een andere One-77 Q-Series verkocht voor niet minder dan 3 miljoen dollar.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon