Dream Cars

Bentley Grand Convertible: productierijp?

Bentley staat naar verluidt op het punt om een grote cabriolet op basis van de Mulsanne in productie te nemen in een erg beperkte reeks. 

Maxime Pasture | Gepubliceerd op 22 nov. 2017 | Leestijd: 2 min

De Bentley Grand Convertible werd in 2012 voorgesteld als een concept tijdens de elegantiewedstrijd van Pebble Beach en in 2014 werd hij aan het grote publiek getoond tijdens de Los Angeles Auto Show. Maar daarna werd het stil… Tijdens de Dubai Motor Show bevestigde een woordvoerder van het merk echter aan onze collega’s van Motor Authority dat de Grand Convertible wel degelijk in productie gaat en dat er 19 exemplaren van zullen worden gebouwd.

De grote cabriolet is gebaseerd op de Mulsanne en er worden er slechts 19 van gemaakt als eerbetoon aan het prille begin van het Britse merk, in 1919. Elk model wordt onder handen genomen door de personaliseringsafdeling Mulliner zodat hij perfect aansluit bij de wensen van zijn koper.

Advertentie – lees hieronder verder

Om een van de 19 gelukkige eigenaars te kunnen worden moet je volgens de eerste geruchten zo’n 3,5 miljoen dollar willen ophoesten. En daarmee begrijpen we meteen waarom het nieuws in Dubai bekend is gemaakt…

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon