Fun

Transformeer deze zomer uw auto in een BBQ

Als u vaak op zoek bent naar leuke ideetjes, bent u misschien als eens gebotst op een artikel dat gaat over de transformatie van allerlei oude spullen in een barbecue. Met het mooie weer in aantocht, is het daarom interessant hier wat dieper op in te gaan…

Laurent Norro | Gepubliceerd op 7 mei 2015 | Leestijd: 2 min

Blijkbaar komt deze nieuwe modetrend genaamd « Carbecue » recht van de Verenigde Staten overgewaaid. Daar willen de autofans namelijk niet dat hun geliefde vierwieler op het schroot eindigt. Om ervoor te zorgen dat hij steeds in hun leven blijft, recycleren ze hun auto dan maar als barbecue.

Concreet snijden deze autoliefhebbers hun wagen in stukken en behouden ze hun favoriete delen. Zo zijn er barbecues die gebruik maken van enkel het motorcompartiment of de koffer, waarin een handige jongen dan alles heeft geïnstalleerd om optimaal steaks, worstjes en hamburgers te kunnen bakken.

Advertentie – lees hieronder verder

Op internet zijn er bovendien ook allerlei gadgets te vinden die toelaten het vlees optimaal te braden met de hitte van een draaiende motor. Meestal gaat het echter om traditionele barbecues of exemplaren op gas die het motorblok vervangen. In het geval van een tot barbecue getransformeerde cabriolet, doet dan weer vaak het interieur dienst als bakplaats. Uiteraard zijn er ook heel wat originele concepten die van een mooi, oud motorblok van een V8 of V10 gebruik maken om er een droombarbecue van te maken. Kortom, er is wel altijd een autobarbecue verkrijgbaar voor ieders wensen en verlangens.

En ziet u uw favoriete auto omvormen tot barbecue ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon