Moto

Klassieke BMW-motoren in kijker op Moto Retro Wieze

Moto Retro Wieze staat bekend als de belangrijkste oldtimerbeurs voor motoren in België en in 2018 vindt dit evenement plaats op 10 en 11 februari. De traditionele thematentoonstelling wordt deze keer aan klassieke BMW's gewijd die werden gebouwd tussen 1969 en 1995.

Belga | Gepubliceerd op 23 jan. 2018 | Leestijd: 2 min

Eerder was er al een tentoonstelling over BMW maar destijds ging het vooral over machines die tussen 1923 en 1968 werden gebouwd. Moto Retro Wieze komt terug op BMW en kan rekenen op de deelname van verschillende privéverzamelaars die er motoren tonen vanaf 1968. In dat jaar werd ook de BMW /5 gelanceerd en de jongste modellen dateren van 1995. Dat is ook het laatste jaar waarin motoren met klepstoters werden aangeboden.

Los daarvan is de beurs in Wieze ook de ultieme kans om een ontbrekend onderdeel voor een klassieke motor te vinden maar er worden ook accessoires, kranten en oude magazines aangeboden. Moto Retro Wieze is op zaterdag en zondag open van 9.30 u tot 17.00 u. De entree kost 9 euro (8 euro met de kortingsbon die men op de website van de organisatie kan downloaden).

Advertentie – lees hieronder verder

Voor kinderen onder de 12 jaar is de toegang gratis en motoren kunnen gratis parkeren op de parking van de Oktoberhal in Wieze. Het GPS-adres luidt Schrovestraat 22 in 9280 Lebbeke/Wieze.Voor auto's en bestelwagens is de parking betalend. Meer info via www.motoretrowieze.be.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon