5 elektrische auto’s die 2020 mee zullen bepalen

2019 was het jaar van de Porsche Taycan en de al even elektrische Lotus Evija en Mustang Mach-E. Laatstgenoemde zal van 2020 een jaar voor de geschiedenisboeken maken, net als de…

5 elektrische auto’s die 2020 mee zullen bepalen

Tesla Model Y

De SUV-versie van de Model 3 die je binnen enkele maanden zal kunnen kopen. Verwacht je maar aan een weergaloos succes, op voorwaarde dat Elon Musk zich kalm houdt…

Honda e

Reeds verschillende keren aangehaald vanwege zijn speelse rijgedrag. Een niche binnen een niche (die er binnenkort geen meer is).

Onze 5 favoriete EV’s van 2019

Volkswagen ID.3

Wordt omschreven als “de Golf der EV’s”. Betaalbaarheid en gebruiksgemak zijn twee codewoorden voor de ID.3, de eerste van een volledige reeks elektrische Volkswagens.

Polestar 2

De Zweedse tegenhanger van de Tesla Model 3 is snel, robuust, en cool bovendien. Polestar heeft de lancering van de merknaam zeer goed voorbereid door eerst met tal van andere – ook zeer snelle – modellen uit te pakken.

Ford Mustang Mach-E

Ongetwijfeld het meest besproken model uit deze lijst. De Mustang Mach-E mist op het logo na alles wat een normale Mustang typeert, in de eerste plaats een ronkende motor (ook al is dat een viercilinder…) in combinatie met een coupécarrosserie (met twee portieren aan weerskanten, anders is het gewoonweg geen coupé).