Nieuwe modellen

5 stadswagens die we zelf zouden kopen

Geschreven door De redactie | 08/07/2019

In het B-segment borrelt er momenteel heel wat. Er is een nieuwe Renault Clio op komst, maar ook een verse Corsa en Peugeot 208. Kan je niet wachten? Dit zijn onze 5 favorieten die je momenteel nieuw bij de dealer vindt, of snel online op Gocar.be natuurlijk…

Ford Fiesta (ST)

Fiesta ST

Helemaal bovenaan ons lijstje staat de Fiesta en als het even kan de briljante ST-versie. Niet dat we per se die variant willen; ook alle andere uitvoeringen van deze kleine Ford zijn gebouwd rond een topchassis, zijn netjes afgewerkt en goed uitgerust.

Peugeot 208

De Peugeot 208 wordt binnenkort door een volledig nieuwe generatie, al behoudt de uittredende generatie een zekere charme vanwege zijn lichtheid en levendige karakter. Aan zijn piepkleine stuurwiel geraak je aan gewend!

Mazda 2

Mazda2

De Mazda 2 mag dan wel een (te?) discrete verschijning zijn, dit bakje rijdt veel dynamischer dan hij eruitziet. Een toppertje!

Suzuki Swift

Swift

Alweer zo’n klasbak in zakformaat. De laatste generatie Swift is nog steeds erg wendbaar en zuinig. Voor wie het wat sneller mag, is er de 140 pk sterke Sport: onze favoriet, of wat dacht je?

Audi A1

A1

De A1 is een echte Audi en dat is eraan te zien, zowel aan de buitenkant als binnenin. Meer dan de vorige generatie, is hij volop personaliseerbaar met onder andere een brede waaier aan kleuren.

Trefwoorden

Zoek de trefwoorden die bij dit artikel horen

Vind vandaag nog uw auto

Ford Fiesta ST nieuwe auto's te koop op Gocar.be


Vind vandaag nog uw auto

Ford Fiesta ST Tweedehands te koop op Gocar.be

Prijs nieuwe Ford Fiesta ST met opties en standaarduitrusting

ECOSPORT

Ford

ECOSPORT

Vanaf € 20.100

EDGE

Ford

EDGE

Vanaf € 52.800

EXPLORER

Ford

EXPLORER

Vanaf € 79.000

Aanbevolen professionals

Lijst met dealers Ford Fiesta ST

Onze partners