5 stadswagens die we zelf zouden kopen

In het B-segment borrelt er momenteel heel wat. Er is een nieuwe Renault Clio op komst, maar ook een verse Corsa en Peugeot 208. Kan je niet wachten? Dit zijn onze 5 favorieten die je momenteel nieuw bij de dealer vindt, of snel online op Gocar.be natuurlijk…

5 stadswagens die we zelf zouden kopen

Ford Fiesta (ST)

Helemaal bovenaan ons lijstje staat de Fiesta en als het even kan de briljante ST-versie. Niet dat we per se die variant willen; ook alle andere uitvoeringen van deze kleine Ford zijn gebouwd rond een topchassis, zijn netjes afgewerkt en goed uitgerust.

Peugeot 208

5 nieuwe automodellen die 2019 zullen tekenen

De Peugeot 208 wordt binnenkort door een volledig nieuwe generatie, al behoudt de uittredende generatie een zekere charme vanwege zijn lichtheid en levendige karakter. Aan zijn piepkleine stuurwiel geraak je aan gewend!

Mazda 2

De Mazda 2 mag dan wel een (te?) discrete verschijning zijn, dit bakje rijdt veel dynamischer dan hij eruitziet. Een toppertje!

Suzuki Swift

Alweer zo’n klasbak in zakformaat. De laatste generatie Swift is nog steeds erg wendbaar en zuinig. Voor wie het wat sneller mag, is er de 140 pk sterke Sport: onze favoriet, of wat dacht je?

Audi A1

De A1 is een echte Audi en dat is eraan te zien, zowel aan de buitenkant als binnenin. Meer dan de vorige generatie, is hij volop personaliseerbaar met onder andere een brede waaier aan kleuren.