Nieuwe modellen

Dit is de nieuwe Audi A6 Avant

Amper enkele weken na de berline, maakt de breakversie van de Audi A6 zijn opwachting.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 11 apr. 2018 | Leestijd: 2 min

De breakversie is 4 cm korter dan het uittredende model en het is eerder uitzonderlijk dat een nieuw model compacter is dan zijn voorganger. De Audi krijgt andere proporties met het oog op een homogener design. Vooral de overhang achteraan werd korter zodat de achterkant niet langer op een ‘rugzak’ lijkt. Het geheel oogt verfijnder, eleganter en dat merk je vooral achteraan waar de lichtunits door een chroom bandje met elkaar worden verbonden. Het riante laadvolume blijft ongewijzigd met 565 liter.

Het interieur is identiek aan de binnenkant van de berline, die we sinds begin maart kennen. Binnenin maken de twee aanraakschermen – die voelbare feedback geven – het verschil. Er is ook een digitaal dashboard in de vorm van de “Virtual Cockpit” die de klassieke wijzerplaten vervangen.

Advertentie – lees hieronder verder

Verder heeft de break recht op een indrukwekkende armada aan technologie die ook eerder op de berline werd gelanceerd. De wagen biedt veel comfort, maar schittert ook op vlak van veiligheid en multimedia. Zo beschikt hij bijvoorbeeld over een autonome rijfunctie voor fileverkeer.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon