Nieuwe modellen

Zoveel kost de Porsche Macan GTS in België

Om tot een GTS te komen, werd de Porsche Macan 15 mm lager bij de grond gebracht, wat zijn rijeigenschappen ten goede komt. Klanten die voor de optionele luchtvering kiezen, kunnen het onderstel nog 10 mm extra verlagen. Ook benieuwd hoe het met de motor zit? En met de prijs?

Belga | Gepubliceerd op 24/12/2019 | Leestijd: 1 min

Onder de motorkap van deze GTS zit een 2.9 liter grote V6-bi-turbomotor die 280 kW (380 pk) levert, wat 20 pk meer is dan bij het uittredende model. Dit komt ook de prestaties ten goede, want de oefening van 0 tot 100 km/u lukt al in 4,7 seconden, drie tienden sneller dan voorheen. De motor wordt overigens aan een gerobotiseerde PDK-versnellingsbak met dubbele koppeling gelinkt. Volgens de WLTP-norm verbruikt deze snelste Macan tussen de 11,3 en de 11,8 l/100 km.

GTS

Advertentie – lees hieronder verder

Optisch herken je de GTS aan de specifieke snuit, de zijschorten en de 20-duimsvelgen waar je de rode remzadels doorheen ziet. De diffuser achteraan is in zwarte lak, net als de uitlaat zelf. Het interieur wordt afgewerkt met Alcantara voor de zit van de stoelen, de armsteunen en de centrale console.

MACAN

Zijn prijs in België

Deze nieuwe Porsche Macan GTS is meteen bestelbaar en kost 81.892 euro.

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 30.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie