Nieuwe modellen

Skoda Kodiaq: nieuwe info en beelden

Door de uitgebreide camouflage kunnen we ons nog geen beeld vormen van het definitieve design, maar naar aanleiding van deze beelden geeft Skoda ons al wel extra informatie over haar nieuwe SUV-model.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 8 jul. 2016 | Leestijd: 2 min

In afwachting van de officiële voorstelling op het autosalon van Parijs in september en de commercialisering in 2017, geeft Skoda ons druppelsgewijs informatie over de Kodiaq. De SUV zal 4,70 m lang zijn en de versie met vijf zitplaatsen zal over een gigantische koffer van 2.065 liter beschikken. Er staat ook een variant met 7 zitjes op stapel.

Advertentie – lees hieronder verder

Skoda onthult ook al iets over de technologie en de veiligheidsuitrusting van de Kodiaq. Zo komt er noodremhulp met voetgangersherkenning, parkeerhulp met een aanhangwagen en een camerabeeld van 360° rond de wagen.

Vanaf de lancering voorziet de constructeur drie benzinemotoren en twee diesels. De klant kan kiezen tussen een manuele zesversnellingsbak of een DSG en er komen voor- of vierwielaangedreven versies. In dat laatste geval komt er ook een extra rijmodus voor offroadwerk.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon