Spionfoto's

Scoop: Audi A6 break rijdend betrapt

Onze fotografen hebben twee prototypes – die nog in ontwikkelingsfase zijn – van de volgende generatie Audi A6 betrapt tijdens een testsessie op de openbare weg. De ene was een berline en de andere een break, die kort na de lancering van de berline zal volgen.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 7 feb. 2018 | Leestijd: 2 min

Volgens de geruchten zou de nieuwe Audi A6 nog in de lente van dit jaar worden voorgesteld, maar dit werd nog niet bevestigd. Traditiegetrouw volgt de breakversie – die u hier op de beelden ziet – ongeveer zes maanden na de lancering van de berline.

Deze nieuwe generatie A6 zal het hoofd bieden aan zijn klassieke rivalen zoals de BMW 5-reeks break en de Mercedes E-klasse break. Die laatsten werden recent vernieuwd en beschikken over de jongste technologische snufjes. Het ziet er naar uit dat de Audi A6 op zijn mist even goed zal doen dan zijn concurrenten.

Advertentie – lees hieronder verder

Qua design zien we ondanks de camouflage al een glimp van de koplampen en de achterlichten, maar het zou ook kunnen dat het hier om stickers gaat die bedoeld zijn om kijklustigen (voor de officiële onthulling) op het verkeerde been te zetten.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon