Spionfoto's

Scoop : Mercedes SL krijgt update

Mocht de SL een van uw favoriet Mercedes-modellen zijn, zal u verheugd zijn te vernemen dat de constructeur haar coupécabrio een update gaat geven. De wagen zal in september op het salon van Frankfurt worden onthuld. Onze spionfotografen konden al een gecamoufleerde versie spotten. Te oordelen aan die beelden wordt de volgende SL aantrekkelijker dan ooit.

Vincent Hayez | Gepubliceerd op 18 jun. 2015 | Leestijd: 2 min

Hoewel de wagen nog goed gecamoufleerd was, bleek de vermomming onvoldoende om ons in het ongewisse te laten. De wagen evolueert zacht en grootste veranderingen zien we vooraan. De coupé-cabrio neemt de vormtaal over die eerder op de exclusieve Mercedes-AMG GT werd gebruikt. Achteraan komen er lichtunits die aansluiten bij de overige recent gelanceerde Mercedes-producten.

Het interieur zorgt niet voor verrassingen. We merken dat de sfeer van het actuele model wordt behouden. Wat opvalt is het nieuwe stuur en het ziet er ook naar uit dat het scherm van het multimediasysteem enkele extra functies krijgt. Het spreekt dat de wagen wordt afgewerkt met bijzonder kwalitatieve materialen. De constructeur voorziet ook tal van personaliseringsmogelijkheden.

Advertentie – lees hieronder verder

Qua aandrijving zal het bestaande motorgamma gedeeltelijk behouden blijven maar we mogen ook de meest recente benzinemotoren verwachten. Zo zal er een iets terug getunede versie komen van de 4.0 biturbo V8 van AMG-origine. Ook de 450 AMG Sport die we kennen uit de C-Klasse zal zijn opwachting maken. We kijken nu al uit naar september !

Vindt u deze SL met zijn Mercedes-AMG GT-trekjes aantrekkelijker ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon