Hoe een Compass zich op onze wegen gedraagt?

Om op die vraag een antwoord te krijgen, hoef je amper iets te doen. Te beginnen met dit open te klikken…

Hoe een Compass zich op onze wegen gedraagt?

Ons Belgisch wegdek kan (veel) beter en dus doe je er goed aan om met een auto rond te rijden die tegen een stootje kan. De Compass bijvoorbeeld, een stoere SUV gebouwd op een efficiënt onderstel met een al even efficiënte ophanging – niet te zacht maar ook niet te hard. Bovendien laat dit model toe om ook off-road te gaan.

Aantrekkelijk prijskaartje

De Compass rijdt op benzine of diesel, is afhankelijk van de versie vierwielaangedreven en zijn vermogen kan oplopen tot 170 pk, wat meer dan voldoende is. Zeer interessant allemaal, net als de uitstootcijfers en de prijzen van het model.

Minstens even straf is dat hij vanaf de basisuitrusting gespekt is met Uconnect 5,0″ met Digital Audio Broadcast (DAB), 6 luidsprekers, automatische lichten en ruitenwissers, een TFT-touchscreen (3,5″), een lederen stuur met audiobediening, een waarschuwingssysteem om botsingen te voorkomen, een rijstrooksassistent, Trailer Sway Control, airco, een elektronische handrem en nog veel meer.

Met een Jeep® Compass rijden, is een aangename bezigheid en dat mag gerust geweten worden. Wil je ook eens aan het stuur van zo’n stoere SUV draaien? Dat kan, volledig vrijblijvend en zonder verplichtingen bovendien. Het formuliertje hieronder invullen, is de boodschap! Ter info, de volledig uitgeruste Jeep® Compass Black Star is tijdelijk beschikbaar vanaf € 24.150!