Toppers

Onze 5 favoriete SUV’s van het moment

Geschreven door De redactie | 23/10/2018

SUV’s, SUV’s, SUV’s… Wat auto’s betreft, hoor je haast niets anders meer en dat komt natuurlijk omdat het aanbod steeds groter wordt vanwege de populariteit van het segment. Wij selecteerden alvast onze top 5…

1. Alfa Romeo Stelvio
Onze voltallige redactie was het erover eens dat de Stelvio op 1 moest staan. Deze cross-over is op de Giulia gebaseerd en biedt een uitstekend rijgedrag dat niet moet onderdoen voor dat van een sportieve berline. Vooral de  superkrachtige Quadrifoglio-versie (foto) heeft ons in de wolken gebracht.

XC40

2. Volvo XC40

Ook de nieuwe SUV’s van Volvo vallen in de smaak. De XC60 en de nog compactere XC40 zijn knap getekend en zitten boordevol kwaliteiten. De XC40 werd terecht ‘Auto van het Jaar 2018’.

Discovery

3. Land Rover Discovery

Range Rovers hebben we graag, al is het toch de Land Rover Discovery die onze voorkeur meedraagt, meer bepaald omwille van zijn gigantische binnenruimte, zijn algemene stijl en zijn vermogen op écht off-road te gaan (in tegenstelling tot de meeste SUV’s).

Kodiaq

4. Skoda Kodiaq

De Skoda Kodiaq is een immense SUV die tegelijk betaalbaar is. Ideaal dus voor grote gezinnen! Bovendien zit het bij deze jongen volledig snor op technologisch vlak en toont hij zich een erg praktische wagen.

GLC AMG 63 S

5. Mercedes-AMG GLC 63 S

Met voorsprong de krachtigste SUV uit dit lijstje. De Mercedes-AMG GLC 63 Sbeschikt over een duivelse V8 die 510 pk op de wielen lost! Niet normaal dus, en daar houden we ook af en toe van…

Trefwoorden

Zoek de trefwoorden die bij dit artikel horen

Vind vandaag nog uw auto

Alfa Romeo Stelvio nieuwe auto's te koop op Gocar.be


Vind vandaag nog uw auto

Alfa Romeo Stelvio Tweedehands te koop op Gocar.be

Prijs nieuwe Alfa Romeo Stelvio met opties en standaarduitrusting

GIULIA

Alfa romeo

GIULIA

Vanaf € 34.900

GIULIETTA

Alfa romeo

GIULIETTA

Vanaf € 26.190

STELVIO

Alfa romeo

STELVIO

Vanaf € 39.990

Aanbevolen professionals

Lijst met dealers Alfa Romeo Stelvio

Onze partners