5 praktische tweedehandse gezinswagens voor € 15.000

Wie op zoek is naar een praktische wagen voor het hele gezin, heeft niet noodzakelijk een groot budget om daaraan te besteden. Gelukkig is er keuze zat op de tweedehandsmarkt. Benieuwd wat je voor 15.000 euro mag verwachten? Da’s heel wat…

5 praktische tweedehandse gezinswagens voor € 15.000

Skoda Octavia Combi

De Octavia Combi is een topper in zijn genre: betaalbaar, ruim én tijdloos vormgegeven. Van het pre-faceliftmodel zijn zeer knappe exemplaren te vinden.

Peugeot 308 SW

5 supersnelle auto's voor gezinnen

Ook de Peugeot 308 SW voldoet aan de voorwaarden. Zijn koffer is gigantisch voor een break uit het C-segment (610 liter) en bovendien rijdt de 308 bijzonder prettig.

Nissan Qashqai

De Qashqai blijft een hippe vogel en doorstaat de tand des tijds erg goed. Hij is beschikbaar met voor- of vierwielaandrijving, fijn om naar te kijken en aangenaam om mee te rijden.

Renault Scénic

Monovolumes kan je nog moeilijk trendy noemen maar dat weerhoudt pionier Renault er niet van om er nog te bouwen. De Scénic blijft de moeite waard en kost echt niet zo veel, zeker als je een occasie koopt.

Citroën Berlingo

De derde en laatste Fransman uit dit rijtje. De Berlingo mag er dan wat vreemd uitzien – of toch zeker de laatste generatie – maar het is ook een echt ruimtewonder. We waren haast vergeten hoe handig schuifdeuren zijn…