Toppers

De toppers en de flop van het autosalon van Los Angeles

Op enkele jaren tijd is de Los Angeles Motor Show uitgegroeid tot een evenement waar de hele wereld naar uitkijkt. Tegenwoordig vormt de beurs zelfs het toneel van een aantal belangrijke wereldpremières. Hier zijn de toppers én de eenzame flop…

De redactie | Gepubliceerd op 05/12/2018 | Leestijd: 2 min

Top 3

1. Mazda 3

Advertentie – lees hieronder verder

De nieuwe 3 leunt zeer dicht bij de reeds zeer gewaardeerde Kai-conceptwagen en trok dan ook de aandacht van onze journalisten. Het model arriveert binnenkort bij de Belgische dealers aan en zal worden aangeboden met onder andere een veelbelovende Skyactiv X-benzinemotor.

e-tron GT

2. Audi e-tron GT

Met dit studiemodel kondigt Audi zijn eerste 100% elektrische sportsedan aan. Het gaan om een vierdeurs, net als een Tesla Model S, en daarmee weet je meteen welke Amerikaan de Duitsers viseren. De e-tron GT deelt zijn architectuur met de Porsche Taycan en zou na 3,5 seconden aan 100 km/u zitten.

GTC

3. Bentley Continental GTC

Deze cabrio doet nog meer dromen dan zijn gesloten broer. Een héérlijke Bentley, nog steeds voorzien van een W12-motor. Dé GT der GT’s…

Flop

Volvo wilde het dit jaar origineel aanpakken door alleen “de visie van het merk uit te leggen en vorm en functie opnieuw te definiëren.” Dat was het excuus om dit jaar wel aanwezig te zijn in LA maar geen enkele auto te tonen. Tja.

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 30.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie