Onze 5 favoriete pick-ups van het moment

De pick-up wordt alsmaar populairder, ook in België. Ben je op zoek naar een exemplaar maar heb je wat wegwijs nodig? Dit zijn alvast de 5 favoriete pick-ups van deze redactie…

Onze 5 favoriete pick-ups van het moment

1. Ford Ranger

De Ranger is al jaren de populairste pick-up op de markt, zowel in België als in Europa. Het ideale compromis, wordt weleens gezegd. Hij is weliswaar iets minder plezierig als de Ford 150 en de Raptor, die vooral in de VS aantrekt.

2. Dodge RAM 1500

Top 5 compacte SUV’s op de markt

Ook de RAM 1500 kunnen we smaken. Het model wordt trouwens vernieuwd en we kunnen niet wachten om deze pick-up zelf uit te proberen.

3. SsangYong Musso

Als we het over nieuwe modellen hebben in het pick-upsegment, kunnen we niet om de Musso heen. Hij vervangt de Actyon Sports en biedt een pak meer kwaliteit dan zijn voorganger.

4. Volkswagen Amarok V6

Op vlak van rijgedrag en off-roadcapaciteiten maakt de Amarok deel uit van de referenties. Zijn 3.0 TDI is bovendien een beer van een motor.

5. Mercedes X Klasse V6

De X Klasse mag dan wel op de Nissan Navara gebaseerd zijn, eenmaal uitgerust met de 3-liter V6 doet hij Mercedes allerminst oneer aan. Nog straffer kan ook, al ligt de G63 AMG 6×6 voor de meesten vér buiten prijscategorie.