Toppers

Onze TOP 5 favoriete snufjes in de auto

De tijd dat een autoradio als optie gemonteerd wordt, is gelukkig al lang voorbij. Toch worden er meer snufjes dan ooit aangeboden. Onze favoriete technologieën van het moment? Dit zijn ze…

Geschreven door De redactie | 08/10/2018

Bluetooth

Met Bluetooth breng je je smartphone in verbinding met je wagen. Hierdoor krijg je niet alleen beschikking over de muziek die erop staat maar kan je je ook laten leiden door de gesproken instructies van de GPS op je gsm. Handig voor wie geen ingebouwd toestel heeft…

Advertentie

Automatische snelheidsregelaar

Wie regelmatig in de file zit en erover beschikt, kan gewoonweg niet meer zonder de automatische snelheidsregelaar. Stoppen, weer starten, de voorligger volgen… Hij doet het allemaal in jouw plaats.

Snelheidsbeperker

Met de steeds grotere toename van flitscamera’s en trajectcontroles in het achterhoofd, schakelen meer en meer mensen hun snelheidsbeperker in. Tegenwoordig werkt zo’n systeem met verkeersbordherkenning en ben je bijna zeker dat je nergens te snel rijdt.

Automatische lichten/ruitenwissers

Lichten en ruitenwissers die uit zichzelf werken, zijn geen nieuwigheid maar onze appreciatie voor deze snufjes steken we niet onder stoelen of banken. De nieuwste systemen doen hun werk bijzonder goed.

Achteruitrijcamera

Na de biepjes en de radarachtige weergaven, is de achteruitkijkcamera niet meer weg te denken uit moderne auto’s. Het risico op parkeerschade wordt er alvast serieus door verkleind.

Deel dit artikel

Lees meer over

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook