Toppers

Onze top 5 van auto’s die ideaal zijn voor senioren

Deze 5 praktische en comfortabele automodellen zijn bijzonder geschikt voor senioren, die zeker hun kwaliteiten zullen waarderen.

Geschreven door de redactie | 18/07/2021

Honda Jazz

Honda Jazz interieur koffer coffre

De Honda Jazz wordt alleen verkocht met een e: HEV hybride aandrijving van 109 pk. Hij heeft compacte buitenafmetingen en een zeer ruim interieur met achterstoelen die in een handomdraai volledig in de vloer geplooid kunnen worden. De Jazz is ook zeer comfortabel.

Citroën Berlingo

Citroën Berlingo Multispace 2021

Naast de Citroën Berlingo kunnen we ook zijn neven Peugeot Rifter en Opel Combo vermelden. Met een bijzonder hoog dak zijn deze voertuigen heel makkelijk toegankelijk. Ook hun grote binnenruimte en modulariteit maken ze zeer aantrekkelijk.

Citroën berlingo Multispace interieur

Hyundai Tucson

Tucson 2020

De Hyundai Tucson, die vorig jaar een update kreeg, is een ideale SUV voor senioren omdat hij compact is en de toegang vereenvoudigd wordt door zijn niet al te hoge koetswerk. De ruime keuze aan motoren en de 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking zijn argumenten die ook in zijn voordeel spelen.

Tucson interior

Toyota Corolla HSD

Toyota Corolla sedan 2021

De Toyota Corolla is al meer dan een halve eeuw een vaste waarde op de automarkt en maakte in 2018 zijn grote comeback in Europa. Deze zeer klassieke sedan geniet een grote betrouwbaarheid en de hybride versie verzekert een zeer soepel rijgedrag.

Toyota Corolla Sedan dashboard

Citroën C4

Citroën C4 2021

Citroën promoot al een paar maanden dit nieuwe model op basis van twee kenmerken die van oudsher zijn reputatie hebben gemaakt: comfort en design. Ook de C4 deelt deze waarden op een succesvolle manier. Hij is heel bijzonder in zijn genre en zal zeker de merkfanaten en de mensen die op zoek zijn naar een auto waarin ze zich goed willen voelen, weten te overtuigen.

Citroën ë-C4 interior

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook