Top 5 van de meest luxueuze limousines van het moment

Droom even met ons mee! Stel je eens voor dat je CEO bent en dat je de meest luxueuze limousine op de markt wilt hebben. Eens zien welke prachtmodellen momenteel beschikbaar zijn!

Top 5 van de meest luxueuze limousines van het moment

1.Mercedes-Maybach S-Klasse   

Zoek je een enorme berline die erg personaliseerbaar is en die uitgerust is met alle nuttige en minder nuttige gadgets die je je kan voorstellen? Dan is de Mercedes-Maybach jouw topkeuze! Met een V8- of V12-motor biedt hij 469 of 630 pk.

2.Rolls-Royce Ghost
Wat is er nu klassieker en symbolischer dan een Rolls-Royce? Je hebt natuurlijk de iconische Phantom die al jaren geproduceerd wordt, maar de Ghost onderscheidt zich door zijn minder barokke lijn. De wagen is gebouwd op het platform van de BMW 7-Reeks en beschikt over een 6,6l V12. Een must in Monaco!

3.Bentley Mulsanne
Met zijn dynamische en klassevolle lijn is de Mulsanne een berline die je even graag zelf bestuurt als dat je erin gereden wordt. Wij zijn vooral fan van de Speed-versie, uitgerust met een V8-motor met 530 pk. Ideaal voor gehaaste mensen, zoals jij.

4.Jaguar XJ LWB
De lange versie van de Jaguar XJ blijft toch wel in de mode, ook al is de wagen al een tiental jaar op de markt. We houden wel van de wat verouderde charme van de V8 Supercharged, die nog steeds goed opgewassen is tegen de moderne, sportieve berlines. Haast je! De productie loopt binnenkort ten einde!

5.Porsche Panamera Turbo Executive
Met zijn lange wielbasis is ook de Porsche Panamera Executive een limousine. Het model is van nature sportiever dan de andere modellen in deze lijst. De Turboversie zorgt voor maar liefst 550 pk. De Duitser mag zeker meespelen met de grote namen op de limousinemarkt en is een perfecte keuze voor wie wil opvallen.