Tuning

Mercedes V-klasse Mansory: het beste zit vanbinnen

Preparateur Mansory is vooral bekend omwille van zijn ostentatieve projecten op de meest prestigieuze modellen. Deze keer baseert hij zich op een eerder bescheiden V-klasse. Voor één keer blijft het koetswerk erg discreet maar het interieur wordt weldegelijk omgebouwd tot een rijdend luxesalon.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 21 mrt. 2017 | Leestijd: 2 min

Uiterlijk herken je deze versie aan het nieuwe logo, ledlampen en een tweekleurig koetswerk in combinatie met een kleine diffuser. We hebben al extremere Mansory-oefeningen gezien dan deze… De meest interessante veranderingen zien we binnenin!

We zien een interieur dat grondig werd aangepast en plaats biedt aan vier passagiers achterin. Ze reizen in vorstelijk comfort en genieten van de meest verfijnde materialen zoals leer, hout en alcantara. De twee stoelen achteraan kunnen ook worden gekanteld. Via een aanraakscherm kunnen de passagiers ook het infotainmentsysteem bedienen.

Advertentie – lees hieronder verder

Mansory werkte voornamelijk op het interieur maar de motor werd allerminst vergeten! Ook hier zijn de aanpassingen redelijker dan bij de overige projecten. Voor deze V-klasse werd de dieselmotor aangepast en het vermogen werd opgetrokken tot 243 pk.

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon