Hedin Automotive Turnhout in 2300 Turnhout

Professionele verkoper

2300 Turnhout

Hedin Automotive is met 6 vestigingen een van de grootste Toyota dealers in België. Het maakt deel uit van Hedin Mobility Group, een in 1985 opgericht familiebedrijf dat ondertussen een van de grootste Europese autoverdelers is met meer dan 250 vestigingen in 13 landen waar meer dan 40 automerken vertegenwoordigd zijn.

 

In België startte het verhaal in oktober 2017 met de overname van enkele Mercedes-Benz vestigingen. Er werden tot nu toe echter ook 6 bestaande Toyota dealers overgenomen. Stuk voor stuk echte Belgische ondernemers met een grondige kennis van zaken. Deze worden allemaal samen verenigd onder een nieuwe naam, Hedin Automotive. Daarnaast is Hedin Automotive in België ook nog invoerder van de INEOS Grenadier, heeft het één Lexus vestiging en is het met 20 vestigingen de grootste verdeler van het merk Mercedes-Benz.

 

Dankzij het Toyota Approved Plus certificaat kunnen we u als erkende dealer de ultieme gemoedsrust bieden. Onze tweedehandswagens worden geleverd met uitgebreide Toyota-garantie, alsook met Toyota Roadside Assistance (pechhulp). De wagens worden op voorhand aan een volledige technische controle onderworpen en bij aankoop kan u profiteren van een hele hoop extra diensten zoals onderhoudscontracten en interessante financierings- of verzekeringscontracten.

Galerij

Onze merken

  • Lexus
  • Toyota
Plaats

Everdongenlaan 2/4, 2300 Turnhout

Hedin Automotive Turnhout
Bellen

De stock van Hedin Automotive Turnhout

Bell icon
Sliders icon filters