Wie zijn we

Gocar is een Belgisch platform dat de nationale markt bestrijkt en zich heeft gevestigd als een belangrijke mediapartner voor professionals, als een nieuwsmedium over auto's en mobiliteit en als een zoekertjesportaal met een zeer ruim aanbod van nieuwe en tweedehandse voertuigen. Daarnaast biedt Gocar speciale dienstverlening voor particulieren.

Waarom Gocar?

  • Een dynamisch platform dat u begeleidt tijdens het kopen, verkopen of leasen van een wagen, of naar uw nieuwe vorm van mobiliteit.
  • Een zoekertjessite met meer dan 60.000 nieuwe auto’s, tweedehandse auto’s en leasingwagens, en een ruim aanbod oldtimers. Of u nu zoekt naar een stadsauto, een break, een SUV, een bestelwagen, een 4x4, berline, cabrio of coupé, op ons portaal vindt u zeker het voertuig dat u zoekt.
  • Een jong en dynamisch bedrijf dat zijn platform parallel met de maatschappij ontwikkelt, en dat zowel particulieren als professionals uit de sector begeleidt door zich in hun plaats te stellen en aan hun behoeften te denken om hun leven gemakkelijker te maken.
who-are-we.section_2.title
Gocar

Gocar is ook…

Een nieuwsportaal, in het Nederlands en in het Frans, waar u naast dagelijkse updates uit de auto-industrie, mobiliteit en de politiek alle noodzakelijke informatie vindt om u te begeleiden bij de verkoop en/of de keuze van uw volgende auto.

Denk aan praktische info en adviezen (onderhoud, banden, verzekering, antwoorden op juridische vragen, kopen, verkopen, leasen enzovoort), dossiers, uitgebreide testverslagen, info over de laatste wetgevingen, de laatste autotrends, een vergelijktool en simulatietools voor leningen en verzekeringen alsook een tool om de inruilwaarde van uw oude voertuig te schatten.

Gocar.be wordt elke dag door meer dan 50.000 bezoekers bezocht en telt bijna 100.000 fans op sociale netwerken, waaronder Facebook, Twitter en Instagram. Kortom, Gocar.be is het ultieme mediaplatform voor alles wat met moderne mobiliteit te maken heeft en bevat zelfs een drukbezochte sectie voor oldtimers en motoren.

Our vision

Gocar DATA: een database voor professionals

Gocar DATA verzamelt alle voertuigadvertenties in België en van meer dan 25 internationale markten. Het stelt professionals in staat om het juiste voertuig voor de juiste klant en de juiste prijs te vinden.

Dit is dé meest uitgebreide database op de markt. Als een voertuig online wordt geplaatst, staat hij op Gocar DATA!

Gocar.be is de referentie

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Abonneer u op onze Gocar nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van all informatie en geweldige aanbiedingen!

Onze geschiedenis

Geboren uit een samenwerking tussen drie jonge ondernemers in 2011, is Gocar.be vandaag een van de grootste online advertentie- en autonieuwsplatformen in België.

In 2015 werden we een joint venture van de Rossel Group en Roularta Media Group en maken we integraal deel uit van CTR Media SA. Zo zijn we aanwezig in het hele Franstalige en Nederlandstalige gebied en richten we ons op de hele Belgische markt.

Ons merk dekte destijds de nieuwe automarkt en ontwikkelde zich vervolgens naast die van Autovlan.be om de hele automarkt tevreden te stellen. De twee merken, Autovlan.be voor tweedehandswagens en Gocar.be voor nieuwe wagens, fusioneerden in 2019 tot wat we nu zijn: Gocar.be

Het merk dekt momenteel de hele markt voor nieuwe- en tweedehands wagens en wordt aangevuld met de merken Autoclassic.be voor de oldtimers en Motovlan.be voor de moto's.

Onze missie

Onze missie is om professionals en individuen te helpen in de autodistributie.

Ten eerste bieden we een marktplaats aan waar de verschillende spelers elkaar kunnen ontmoeten. Vervolgens bieden we professionals meerdere diensten die kunnen reageren op de problemen die zich op de markt voordoen. Tot slot bieden we een nieuws- en informatie-sectie over mobiliteit.

Our vision
Onze visie

Onze visie

Onze visie is om een doorslaggevende rol te spelen in de transitie naar een nieuwe mobiliteit.

We willen onze gebruikers informeren en de beste oplossingen aanbieden.

Onze waarden

PASSIE

We ademen auto's

en mobiliteit.

DELEN

Alles wat ons drijft,

delen we.

ONAFHANKELIJKHEID

Objectiviteit en onpartijdigheid

zijn onze drijfveren.

SERVICE

Altijd beschikbaar

om contacten te vergemakkelijken.

CREATIVITEIT

Stimulatie en innovatie

zijn onze sleutelwoorden.

Spreken deze waarden je aan? Ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen? Neem een kijkje naar de huidige openstaande vacatures bij Gocar.be.

Bekijk onze vacatures
Support image

Vragen?

Indien u vragen heeft, aarzel niet om contact op te nemen met onze supportdienst via e-mail: support@gocar.be.

Gocar.be
Koningsstraat 100
1000 Brussel
België