Actualiteit

Audi bouwt tijdelijk hall met drie verdiepingen

De voorbije jaren ontving Audi haar gasten op het salon van Frankfurt al niet langer in een gewone hall. Ze kozen voor een eigen constructie. Dit jaar gaat het Duitse merk nog een stapje verder want ze trekken een tijdelijk onderkomen op met liefst drie verdiepingen! Het zal slechts twee weken dienst doen tijdens het salon.

Nicolas Joannès Nicolas Joannès | Gepubliceerd op 3 sep. 2015 | Leestijd: 2 min

Duitse constructeurs spelen thuis in Frankfurt en daarom halen ze alles uit de kast om zoveel mogelijk bezoekers te trekken. Mercedes kiest bijvoorbeeld voor een eigen hall waarin ze hun producten voorstellen. Het ziet er uit als een kathedraal. BMW kiest dan weer voor een circuit binnen de expositiehall. Audi wil duidelijk nog een stapje verder gaan!

Het merk met de vier ringen bouwt sinds midden juli aan haar uniek paviljoen op de centrale ruimte (Agora) tussen de expositiehallen. Deze geweldige maar vooral tijdelijke constructie ontvangt haar bezoekers over drie verdiepingen.

Advertentie – lees hieronder verder

Audi geeft vandaag enkele cijfers om de bezoekers maar vooral haar eeuwige concurrenten te imponeren. Ze gebruiken 200 km kabel, 700 m2 LED-schermen en er is een oppervlakte van 70 x 55 meter voorzien waarop ze 33 voertuigen tonen!

Vindt u dat de Duitse constructeur overdrijven op het salon van Frankfurt ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon