Fun

Mitsubishi en RACB lanceren Off-Road Academy (+VIDEO)

Vandaag bestaat 80% van de verkoop van Mitsubishi in ons land uit pick-ups en SUV’s. Beherman Motors, de invoerder van het merk in België, besloot dat het tijd was om zijn kopers aan te tonen waartoe hun wagens instaat zijn naast het asfalt.

Alain De Jong Alain De Jong | Gepubliceerd op 29 mrt. 2017 | Leestijd: 2 min

In samenwerking met de RACB zette het merk dus de Mitsubishi Off-Road Academy op poten. Tijdens “praktische” cursussen aan het stuur van wagens die het merk ter beschikking stelt, leren de deelnemers rijden op modderig terrein, obstakels overwinnen en correct gebruikmaken van de beschikbare technologie (korte verhoudingen, blokkering van het differentieel, …).

Er zijn drie opleidingsniveaus voorzien, aangepast aan het gekozen voertuig: een halve dag voor de basis «soft» offroad met de ASX en de Outlander of een volledige dag met complexere oefeningen aan het stuur van de Pajero en de L200. Daarop kunnen de deelnemers nog een intensievere vervolmakingsstage volgen, waarbij ook in grachten wordt gedoken en gebruik wordt gemaakt van lieren.

Advertentie – lees hieronder verder

Inschrijven kan via de websites van Mitsubishi en de RACB. De kostprijs bedraagt 250€ voor een halve dag of 400€ voor een hele dag.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon