Nieuwe modellen

S-Klasse Cabriolet : Mercedes toont ook interieur

Half september zal Mercedes op het salon van Frankfurt de S-Klasse Cabriolet voorstellen. En om die voorstelling wat aantrekkelijker te maken, krijgen we nu al een voorproefje van het design. Op deze foto zien we uiteraard de S-Klasse Cabriolet maar je ziet vooral zijn illustere voorganger, de fraaie 300SE W112. Die wagen was precies 44 jaar geleden het ultieme voorbeeld van luxueus met de haren in de wind rijden.

| Gepubliceerd op 26 aug. 2015 | Leestijd: 2 min

We weten nog niet zoveel over deze nieuweling. We kunnen slechts verwijzen naar de recente uitspraken van Ola Källenius, een van de boardmembers bij Daimler. De man liet recent via een persbericht het volgende weten. “De nieuwe S-Klasse Cabriolet staat symbool voor onze passie voor individuele mobiliteit en onze tijdloze exclusiviteit. Precies dat willen we met onze klanten delen.”

In die zin kunnen we ons verwachten aan een van de meest begeerlijke cabrio’s op de markt. We weten nu al dat de wagen het platform deelt met de S-Klasse Coupé. Op deze eerste foto zien we ook een bijzonder luxueus afgewerkt interieur.

Advertentie – lees hieronder verder

Het interieur wordt uiteraard afgewerkt met de fraaiste leersoorten, dito houtinleg en geborsteld aluminium. Qua comfort kunnen de inzittenden rekenen op verwarmde en gekoelde stoelen, het AIRSCARF-systeem waarbij je warme lucht in de nek krijgt. Mercedes voorziet ook een intelligente airconditioning. Het ziet er ook naar uit dat de constructeur de wagen met AIRCAP zal uitrusten. Dit systeem moet alle inzittenden “uit de wind zetten”.

Denkt u dat deze cabrio beter zal zijn dan de Bentley Continental GTC ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon