Nieuwe technologie

Een helm met virtuele realiteit om uw Audi te configureren

De vooruitgang valt niet tegen te houden! Dat bewijst Audi eens te meer. Op het recente Salon van Detroit bracht het merk met de vier ringen, naast de nieuwe SUV Q7, eveneens zijn laatste technologische innovaties op het voorplan. Hierbij bevond zich een toepassing waarmee u zich zeker de keuze van uw voertuig uit een brochure of met een configurator op internet niet meer zal beklagen.

Vincent Hayez | Gepubliceerd op 22 jan. 2015 | Leestijd: 2 min

Deze technologie werd ‘Audi VR Experience’ gedoopt en neemt de vorm aan van een helm met virtuele realiteit. Eens deze op uw hoofd geplaatst, komt u in een virtueel universum terecht waar u de mogelijkheid hebt te kiezen tussen de kleuren en uitrustingen voor uw toekomstige Audi en zelf ook het stuur kan nemen of in de koffer kan kijken of het laadvolume voldoende is. Ongelooflijk, niet?

Hierover verklaarde, Luca de Meo, van de directie verkoop en marketing,: « Inderdaad, met deze technologie demonstreren we nogmaals onze digitale know-how en verzekeren we onze klanten ook dat alle modellen, alle uitrustingen en alle bestaande opties zullen worden opgenomen in de Audi VR Experience ».

Advertentie – lees hieronder verder

Volgens Audi komt deze technologie tegen het einde van het jaar bij de verdelers. Bovendien voorziet het merk in een tweede fase dat de Audi VR Experience ook buiten de verkooppunten wordt gebruikt, bijvoorbeeld bij de klanten thuis.

En bent u er klaar voor om een bestelbon te ondertekenen na enkel een ervaring met een helm met virtuele realiteit?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon