Actualiteit

Deze sportwagens krijgen een 100% elektrische aandrijving

Audi heeft onlangs aangekondigd dat twee van zijn meest iconische sportmodellen een elektrische opvolger zullen krijgen, wat nogal wat opschudding heeft veroorzaakt op sociale media. En het merk is niet alleen…

Maxime Pasture | Gepubliceerd op 02/06/2019 | Leestijd: 1 min

Audi TT & R8

R8

Advertentie – lees hieronder verder

De Audi TT, geproduceerd sinds 1998, zou worden vervangen door een “nieuw elektrisch model in dezelfde prijsklasse dat emoties zal opwekken” en ook de R8-supersportwagen zal een 100% elektrische opvolger krijgen.

Cupra e-Racer

Cupra e racer

Wie de Cupra Leon TCR kent, met zijn 350 pk sterke 2.0 TSI aan boord, hebt misschien ook al gehoord van de e-Racer. Zijn prestaties zijn vergelijkbaar, al is hij achterwielaangedreven en levert hij een piekvermogen van maar liefst 500 kW (680 pk).

Audi RS3 4ePerformance

Schaeffer

De RS3 4thPerformance werd ontwikkeld door Audi’s jarenlange partner Schaeffler. Reken op 1200 pk (880 kW) en een sprinttijd van 0 tot 200 km/u in amper 7 seconden.

Porsche Taycan

Taycan

Porsche zal het komende seizoen 2019/2020 meeracen in de Formule E. Die gebeurtenis zal mooi samenvallen met de lancering van de elektrische Taycan eind dit jaar, een vierdeurs die ook alleen maar stroom lust.

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 30.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie