Actualiteit

SCOOP: nieuws bij Mini !

Geschreven door Maxime Pasture | 02/07/2020

De Brexit, het coronavirus en de nieuwe alliantie van de BMW Groep met de Chinezen van Great Wall Motors sturen de plannen van Mini stevig in de war. Om bij de les te blijven moet de Britse constructeur snel reageren.

Ook al heeft de Mini reeds een facelift en enkele updates achter de rug, toch is de realiteit dat de huidige generatie van de Mini reeds van 2014 dateert. En het is best mogelijk dat de komst van de volgende generatie omwille van de Brexit, de COVID-19-crisis en de ontwikkeling van de alliantie met Great Wall Motors tot 2022 of zelfs 2024 wordt uitgesteld. Daarom werkt men bij Mini momenteel aan een opfrissing van de stijl, zoals te zien is op onze spionagefoto’s.

Het belangrijkste slachtoffer hiervan is de John Cooper Works (JCW) versie, die een wel erg agressieve voorbumper lijkt te krijgen. Uit de beelden kunnen we eveneens afleiden dat ook de grille werd vernieuwd. Maar zal dat volstaan om bij de les te blijven en op te boksen tegen de concurrentie? Misschien wel, aangezien de Mini (althans de driedeurs) een unieke positie in zijn marktsegment bekleedt.

Sociale media

Aarzel niet om dit artikel te delen

Trefwoorden

Zoek de trefwoorden die bij dit artikel horen

Vind vandaag nog uw auto

MINI John Cooper Works nieuwe auto's te koop op Gocar.be


Vind vandaag nog uw auto

MINI John Cooper Works Tweedehands te koop op Gocar.be

Prijs nieuwe MINI John Cooper Works met opties en standaarduitrusting

MINI

Mini

MINI

Vanaf € 20.350

MINI CLUBMAN

Mini

MINI CLUBMAN

Vanaf € 26.100

MINI COUNTRYMAN

Mini

MINI COUNTRYMAN

Vanaf € 26.100

Aanbevolen professionals

Lijst met dealers MINI John Cooper Works

Onze partners