Automarkt

In de VS kun je binnenkort een Hyundai kopen via Amazon

Online een Hyundai bestellen bij Amazon wordt binnenkort mogelijk in de Verenigde Staten. De levering gebeurt wel nog altijd bij de plaatselijke Hyundai-dealer.

Maxime Hérion Maxime Hérion | Gepubliceerd op 20 nov. 2023 | Leestijd: 3 min

Amazon en Hyundai Motor Company hebben een strategische samenwerking aangekondigd om klanten innovatieve nieuwe ervaringen te bieden. De aankondiging gebeurde op de Los Angeles Auto Show 2023. Deze strategische samenwerking omvat de lancering van de online verkoop van Hyundai’s in de VS door Amazon in 2024, de benoeming door Hyundai van Amazon als cloudprovider om de digitale transformatie te vergemakkelijken en de komst van Alexa in de volgende generatie auto’s van Hyundai.

Hyundai Ioniq 6

Advertentie – lees hieronder verder

Zoals elk ander voorwerp

Vanaf volgend jaar kunnen autodealers voor het eerst auto’s verkopen in de Amerikaanse webwinkel van Amazon. Hyundai wordt het eerste merk dat klanten kunnen kopen. Ze kunnen online een nieuwe auto kopen en die daarna ophalen of laten bezorgen door hun lokale dealer. Op Amazon kunnen klanten zoeken naar beschikbare auto’s in hun regio op basis van meerdere criteria (model, afwerking, kleur en opties) en vervolgens online afrekenen met de betaal- en financieringsopties van hun keuze.

Hyundai Santa Fe

Virtuele assistent

Vanaf 2025 zullen klanten die de volgende generatie auto’s van Hyundai kopen in hun auto toegang hebben tot de handsfree Alexa-ervaring. Hyundai-bestuurders zullen aan deze virtuele assistent eenvoudig kunnen vragen om muziek, podcasts of audioboeken af te spelen, herinneringen in te stellen, to-do-lijstjes bij te werken en agenda’s te raadplegen. Klanten kunnen ook onderweg domoticafuncties bedienen, zoals vragen om het huis op te warmen op weg naar huis of controleren of de deuren wel op slot zijn. Het wordt ook mogelijk om verkeersinformatie of het weerbericht te vragen en de mediaspeler of het navigatiesysteem met de stem te bedienen.

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon