Buzz

16-jarige knalt met Mustang huis binnen en rijdt slapende bewoner aan

Eerder deze maand heeft een 16-jarige bestuurder een ware ravage aangericht door met een Ford Mustang van negen jaar oud te crashen en vervolgens een huis binnen te rollen. Drie personen raakten gewond.

Geschreven door Joris Bosseloo | 28/11/2020

De feiten deden zich voor in Ohio. De jonge bestuurder verloor de controle over het stuur en crashte tegen een rotsblok naast de weg, waarna de Mustang aan het rollen ging en zich door de gevel van een huis boorde. De 27-jarige eigenaar van het pand lag in bed toen hij door de wagen werd aangereden. Met zware verwondingen werd hij overgebracht naar het ziekenhuis, net als de bestuurder zelf.

De passagier, ook een 16-jarige die bovendien geen veiligheidsgordel droeg, werd eveneens met een ambulance weggebracht, zij het met iets minder ernstige letsels dan de onfortuinlijke bewoner en de piepjonge bestuurder.

Advertentie

Niet de eerste keer

Volgens een buurman was dit al de derde keer dat een auto tegen het huis in kwestie crashte. Het vlakbij gelegen kruispunt zou ook al minstens twee keer het toneel hebben gevormd voor een dodelijk verkeersongeval.

Bron: The Chronicle

Deel dit artikel

Lees meer over

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook