Buzz

Wat als Tony Stark geen miljonair was (maar nog steeds wilde opvallen)

Wat als je droomt van een Rolls-Royce zonder dat je er de centen voor hebt? Dan maak je toch gewoon zelf een exemplaar op basis van een goedkope tweedehandswagen! Neen? Toch wel…

Joris Bosseloo Joris Bosseloo | Gepubliceerd op 25 mei 2018 | Leestijd: 2 min

De kerel die deze Lincoln Town Car met bouwjaar 1996 omtoverde tot wat een kopie van een Rolls-Royce Phantom zou moeten zijn, heeft – bewust of onbewust – de kleuren van Iron Man gebruikt om de auto wat meer 'flair' te geven. Of dat gelukt is, mag je zelf uitmaken.

Advertentie – lees hieronder verder

De Lincoln staat te koop op de populaire Amerikaanse website Craigslist. Eerst werd er 7.995 dollar voor gevraagd, inmiddels wil de verkoper nog “maar” $ 6.000 voor de meest blitse Town Car die in de VS rondjes – en hoofden – draait. Tot zijn uitrusting behoren elektrische zetels en 20-duimsvelgen met een zeer hoog rappergehalte.

Onder de kap

Deze fake Rolls wordt aangevuurd door een 4.6 liter V8 die met 213 pk veel minder vurig is dan wij Europeanen van zo'n beer van een motor verwachten. De automaat telt 4 versnellingen en op de mijlenteller staat 123.000 af te lezen. Koopje?


Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon