Buzz

A4-papier op BMW: “Ik ben een dikke egoïst”

Opvallend non-nieuws vanuit Berlaar, waar de ruiten van een BMW met A4-bladen werden beplakt, met daarop de tekst “Ik ben een dikke egoïst”. Niet zonder reden, volgens buurtbewoners die het kunnen weten.

Joris Bosseloo Joris Bosseloo | Gepubliceerd op 15 dec. 2021 | Leestijd: 2 min

Eerst een beetje context. In de Welvaartstraat in Berlaar, waar de zwarte BMW 5 Reeks werd ‘aangepakt’, zijn al een tijdje grote openbare werken aan de gang. Zo wordt er een fietspad, een nieuwe riolering, nieuwe straatverlichting en een nieuw wegdek geplaatst. Door deze werken is het aantal beschikbare parkeerplaatsen beperkt, uiteraard tot groot ongenoegen van omwonenden die dagelijks na hun werk een kostbare plek proberen te bemachtigen.

Duidelijke boodschap

Alsof die schaarste nog niet genoeg is, zag een BMW-bestuurder er blijkbaar geen graten in om twee parkeerplaatsen te bezetten. Over de precieze omstandigheden is niet veel bekend, maar in ieder geval was er tenminste één inwoner van de wijk zodanig geïrriteerd dat die de tijd en moeite heeft genomen om verschillende A4-papieren af te printen – met daarop de tekst (in drukletters) “IK BEN EEN DIKKE EGOÏST” – en die op zowel de voor- als de zijruiten van de Duitse berline te kleven.

Advertentie – lees hieronder verder

A4-papier op BMW: "Ik ben een dikke egoïst"

foto’s: GVA

“Buurtbewoners raken gefrustreerd”, zo merkte iemand op aan Gazet van Antwerpen. De schepen van Openbare Werken Jan Hendrickx (N-VA) reageerde al op de heisa. “De meeste overlast is bijna achter de rug. […] Volgens onze planning zullen de werkzaamheden volledig klaar zijn in april 2022.” Hopelijk komen er geen échte incidenten van.

Bron en foto’s: GVA

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon
Back top icon