Buzz

Bestelwagen bovenop bushokje: het mysterie is opgelost!

Sinds afgelopen maandag hebben duizenden mensen voor het eerst in hun leven van de Franse gemeente Plounéventer gehoord, en wel vanwege een mysterieuze foto die op sociale netwerken werd gedeeld. Daarop is een Peugeot-bestelbusje te zien die bovenop een bushokje “geparkeerd” staat. Benieuwd hoe die daar is geraakt? Dat waren wij ook.

Geschreven door Joris Bosseloo | 16/10/2021

Het opvallende beeld, dat in een mum van tijd viraal ging, werd door de gendarmerie van Finistère op Facebook en door de nationale gendarmerie op Twitter geplaatst, vergezeld door de hashtags #paranormal en #insolite.

#Insolite 🧐 Quand nos camarades de la #gendarmerie du #Finistère frôlent le #paranormal.
🛸
🚘
🔎 Si vous avez des hypothèses/théories à nous soumettre pour l'enquête, nous sommes preneurs. 🤔 ⌨️⤵️ pic.twitter.com/qQEsT5MBrh

— Gendarmerie nationale (@Gendarmerie) October 12, 2021

De ordediensten vroegen in de posts aan hun volgers of zij enig idee hadden van het hoe en waarom de Peugeot Partner in die vreemde positie terecht was gekomen. Snel werd door verschillende mensen geopperd dat het het werk was van buitenaardse wezens.

Geen aliens…

Wereldwijd werd gesmuld van het mysterie dat vele internetters in de ban hield. Tot vandaag, want we kregen bevestiging dat de Peugeot met een pallettruck, een ‘clark‘ in de volksmond, op de bizarre parkeerplaats werd gebracht na een ruzie omtrent de recente verkoop van het busje.

De verdachte is alvast bekend. Indien die laatste de gemaakte schade vergoedt, wordt door de gemeente overwogen om geen klacht in te dienen voor het in gevaar brengen van anderen.

Deel dit artikel

Lees meer over

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook