Buzz

BMW-bestuurder blundert na tuningmeeting

Op een industrieterrein in het californische Silicon Valley, waar grote bedrijven als Google, Apple, Facebook, Netflix en eBay gevestigd zijn, werd onlangs de derde editie van Toy Drive 2020 georganiseerd, een meeting voor liefhebbers van snelle wagens. Eén BMW-bestuurder in het bijzonder is vlak na die bijeenkomst met veel aandacht gaan lopen…

Geschreven door Joris Bosseloo | 10/12/2020

De meeting duurde een uur of vier en naar verluidt viel daar weinig spannends te beleven. Het incident dat we nu gaan aanhalen, gebeurde achteraf toen de deelnemende bolides weer huiswaarts aan het keren waren. Zoals gebruikelijk na zo’n tuningbijeenkomst wordt er dan weleens een potje gedrift, al loopt zo’n sessie niet altijd positief af.

In de video hieronder zie je hoe een getunede BMW M3 F80 zijn afslag te ruim neemt en al driftend tegen een stoeprand terechtkomt. Die klap lijkt niet gigantisch hard aan te komen, maar die indruk verandert eens de geraakte zijde van de zilvergrijze berline in beeld komt. Niet alleen reed de bestuurder de zijschort, twee wielen en de ophanging stuk, ook de zij-airbags kwamen tevoorschijn. Een dure grap voor een – mag gezegd – domme inschattingsfout, denken we dan.

Advertentie

Deel dit artikel

Lees meer over

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook